Hola...

2017. No hi ha cap poder d'aquest món que ens pugui treure l'alegria. El millor regal aquest Nadal és Jesús.

NADALET aquest any es posa a disposició si cola anar a fer la catequesi musical en alguna parròquia que encara no ens hagin sentit mai... o dels habituals que solen repetir. Potser cal dir que els mateixos de la colla ens hem enredat aquest estiu amb escletxa.cat Xafardejeu-hi!!!

PD. Per pura casualitat... el 2004 vam desenvolupar el logo del bou i la mula en context de "simpatia universitària" i el seguim penjant al nostre web... Simpaties a part, Jesús per a tots nosaltres segueix essent l'asterisc central de la vida. Respectuosament i amb tota llibertat: cadascú amb els seu credo... El dels qui som fidels al catòlic, el centre de la nostra vida l'ha d'il·luminar el Ressuscitat que va néixer a Betlehem. Al nostre pessebre, per Nadal, el bou i la mula no són el centre, que no cridin molt, que la criatura ha de reposar una estona...


2013. Molta gent al carrer està decepcionada pel que es pensa que és el Nadal, potser perquè no saben que els cristians celebrem que Déu s'ha fet persona en el nadó de Beltehem.

NADALET comença com una felicitació de Nadal cantada. La colla del NADALET, ha anat variant cada any, però bàsicament som gent de parròquia, alguns mossèns i gent que ens estimem molt l'Església. L'objectiu és reivindicar que per Nadal, Jesús és el millor regal! Enguany hem aplegat també una colla de famílies i col·laboradors que aneu sumant-vos a la colla. Benvinguts i esperem que disfruteu del video CONTE DE NADAL i de les pregaries, catequesis i trobades que hem anat organitzant.
2012. Molta gent al carrer està decepcionada pel que es pensa que és el Nadal, potser perquè no saben que els cristians celebrem que Déu s'ha fet persona en el nadó de Beltehem.

 NADALET és una felicitació de Nadal cantada. La colla del NADALET, ha anat variant cada any, però bàsicament som gent de parròquia, alguns mossèns i gent que estimem molt l'Església. Va nèxier com una reivindicació que per Nadal, el millor regal és Jesús.  El meu Nadal és bàsicament el que jo li vulgui deixar fer. Si el meu Nadal només és fer el "bo" quatre dies, pensaré que el Nadal és poca cosa, poca cosa com jo. Si el meu Nadal és comprar, pensaré que el Nadal és consum, consum com jo. Si el meu Nadal és reconeixer la grandesa de Déu en aquella família immigrant i el seu fillet nascut a terra... bé... El bon Déu sap perfectament com som i com vivim, com estimem i com patim. I, en definitiva, sempre i sobretot, ens estima.

En aquest bloc, et pots descarregar i trobaràs les cançons amb les lletres, uns videos que tenim penjats, i fotos de records simpàtics de la colla del NADALET. Els noms d'aquest any som Carlos, Albert, Txema, Elisenda, Joan Albert, Ramon, Cristina, Aleix, Jana, Jordi... Però tenim molt present en Giovanni que no ens ha pogut acompanyar en persona, i tota la gent que ens feu coixí i suport en aquests últims anys.